Litterære arrangementer

Dewey’s readathon: første gang nogensinde

Nu er tiden endelig kommet til årets 24 timers readathon og det starter her kl. 14. For at være ærlig, så har jeg aldrig deltaget i det før, men jeg har altid haft lyst til, så I år er tiden kommet. Jeg skal være med i Dewey’s readathon for første gang! Jeg er spændt og jeg glæder mig rigtigt meget til at få læst en masse bøger.
Jeg har dog ikke mulighed for at være med i alle 24 timer, da jeg skal noget i morgen, men jeg vil hygge mig med det så meget som muligt. Foruden dette er der også nogle studiemæssige- og arbejdsmæssige ting, som går ind og ødelægger starten for mig, men jeg håber på, at jeg kan komme i gang omkring kl. 15 🙂

Jeg kan desværre ikke komme med nogle gode idéer eller tips, da jeg aldrig har prøvet det før, men jeg vil løbende opdatere min oplevelse på min Instagram profil (rejsenilitteraturen). Foruden dette vil jeg efter dens afslutning, også lave et blogindlæg om min oplevelse og erfaring. Forhåbentlig bliver det en god oplevelse, så jeg kan deltage igen næste gang eller ved et andet readathon.

Jeg har valgt at læse lidt forskelligt, men hovedsageligt nogle anmeldereksemplarer, da jeg synes det er træls, at jeg er kommet bagud med dem. Dette betyder selvfølgelig, at der også skal skrives nogle blogindlæg, og det kunne jeg godt finde på at gøre under dette readathon, men mit hoved fokus vil selvfølgelig være at få læst en masse og hygge mig med det. Jeg er på den ene side meget ivrig efter at få læst mange sider og bare få banket en hel masse bøger igennem, men på den anden side har jeg det også sådan at hovedsagen er, at jeg hygger mig med det, frem for at stresse igennem for at nå så meget som muligt 🙂

Skal du være med? og har du nogle gode råd til en uerfaren en som mig?

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.