Bogrelateret

Fødselsdagskonkurrence: Arlo Finch i flammernes dal

I anledningen af min 25-års fødselsdag i går og bloggens 1-års fødselsdag i september, vil jeg gerne lave en konkurrence, så andre har mulighed for at få en god læseoplevelse.

Du har mulighed for at vinde ”Arlo Finch i flammernes dal”, som er første bind i John Augusts trilogi om Arlo Finch og den skjulte virkelighed. Der vil komme en anmeldelse af bogen, her på bloggen, senere på måneden eller i starten af december ?

Bagsidetekst: 11-årige Arlo Finch flytter sammen med sin mor og søster til den mindre, vindblæste by Pine Mountain i Colorado. Han lærer hurtigt at begå sig i den vilde natur, hvor der blandt de mystiske skove og store bjerge findes en hemmelig verden. En verden med mægtige og mørke kræfter, der kommer tættere og tættere på Arlo og hans venner.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:
  1. Skrive en kommentar herunder, hvor du fortæller om den bedste bog, du har læst i år (husk at tilføj dit navn og e-mail i kommentaren, så jeg kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder)
  2. Følg bloggen på minimum en af de sociale medier.
  3. Du må også gerne følge forlaget Alvilda, på Facebook eller Instagram, da det er dem, der har været så søde at tilsende mig anmeldereksemplaret, som er præmien.

Konkurrence forløber også på min Instagram, og du er velkommen til at deltage begge steder ?

Konkurrencen forløber til og med den 11. december, hvorefter jeg trækker den heldige vinder. 

Follow my blog with Bloglovin

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.