Bogrelateret

Min Bullet Journal #1 – Pokémon tema for hele 2019

Nu er vi ved at være kommet et godt stykke ind i det nye år, og for at være ærlig, så har jeg ikke haft det store overskud til at være kreativ med min bullet journal. Dette vil jeg dog lave om på, fordi jeg synes, at den hjalp mig med at få et overblik over min læsning i løbet af  sidste år, hvor jeg prøvede at bruge en bullet journal for første gang.

Så for resten af 2019 vil jeg bruge min bullet journal, og jeg har tænkt mig at køre et tema om pokémon. Nu tænker du sikker, hvorfor lige pokémon? – og det kan jeg godt forstå, at du gør. Jeg er 25 år gammel, er jeg ikke blevet for gammel til den slags? – det korte svar er ”nej”. Jeg synes ikke, at man kan blive for gammel til at se tegnefilm eller elske at bruge sin fantasi. Jeg må da også indrømme, at pokémon har været en stor del af min barndom, og da Pokémon GO blev lanceret, gik jeg da også rundt og fangede pokémon.

Nårhhh men nok om det… min pointe er, at Pokémon skal være mit tema for hele 2019.

De tanker jeg har gjort mig er, at jeg gerne vil starte med at have en side, som viser, at vi er kommet ind i 2019. Her må der gerne være en lidt simpel tegning med nogle blomster og blade, bare for at starte lidt ud.

Derefter må der gerne komme en side, der viser to slags Pokédex. Den ene er en illustration af, hvilke bogserier jeg er i gang med, hvilket vil sige, at det er det ”Pokémon som jeg gerne vil udvikle” og en side, der viser, hvilke bogserier, jeg gerne vil i gang med på et tidspunkt – ”De pokémon, som jeg gerne vil eller mangler at fange”. Jeg håber, at du nogenlunde kan følge min tankegang her, fordi jeg kombinerer Pokémon temaet med min bogglæde, så jeg netop får den oversigt jeg mangler.

Efter det kommer der en side, hvor det viser, hvilken måned det er – her har jeg startet med at illustrerer april måned, og undertemaet her er elektrisktypepokémon – det er da også lidt påskeagtigt, ik? 😛

Herefter kommer der en bogreol, så jeg kan holde styr på, hvilke bøger jeg læser i løbet af måneden og en side ved siden af, hvor jeg kan opskrive titel, forfatter og min stjernebedømmelse. Den sidste side for måneden er en oversigt over, hvor mange sider jeg får læst pr. dag i hele måneden.

Denne rækkefølge vil fortsætte gennem hele året, min idé er dog, at der vil ske ændringer for hver måned, for eksempel så kunne jeg have fokus på vandtypepokémon i maj, eller have en måned, hvor Evee er i centrum sammen med alle dens forskellige udviklinger.

Som udgangspunkt vil jeg tegne alting selv, så det kan være at du ikke ligefrem synes, at det er smukt, men det er hyggeligt for mig ?

Skriv gerne hvis du har nogle gode ideer, som du gerne vil dele med mig eller vil dele dine erfaringer med en bullet journal ?

Du kan følge med i, hvordan min bullet journal udvikler sig i løbet af 2019 på min Instagram.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.