Bogrelateret

Min sommerlæsning 2019

Nu er det endelig blevet sommer, og for mange betyder det, at det er blevet tid til at rejse, men for en bogelsker som mig, betyder det også, at jeg vil prøve at afsætte mere tid af til at få læst noget mere. Det kan dog blive lidt problematisk i år, da jeg har afsluttet min uddannelse for et par dage siden og skal starte på et fuldtidsarbejde med det samme. Derved har jeg ikke rigtig noget sommerferie, men mon ikke det går alligevel? 😉

Hvad har du på din sommerlæsningsliste? – For mit vedkommende er der forskellige anmeldereksemplarer, som jeg gerne vil have tid til at læse. Især Sumpbaronens Rejse ser jeg meget frem til at læse, da jeg følger Christina E. Ebbesen på Instagram, og jeg elsker den “fan art”, som hun deler. Foruden dette er der Forbandelsen over Laitana af Sissel Moody, samt diverse børnebøger: Vitus og den vrisne vabel af Helle Elisabeth Julin, samt En dag med Fryns af Gry O. Zierau.

Udover diverse anmeldereksemplar er jeg i øjeblikket i gang med nogle projekter om drager, og derfor vil jeg gerne læse nogle flere bøger om dette overnaturlige væsen.

Drager er mit yndlings mytiske væsen, hvad er dit? – og kender du nogle bøger om drager, som jeg bare burde have på min liste, så må du meget gerne skrive en kommentar herunder, sende mig en mail eller skrive en besked til mig på de sociale medier.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.