Bogrelateret

Måneden der gik – januar

Nu er første måned i 2020 allerede slut. For mig er der sket en helt masse, men jeg har dog ikke fået læst lige så meget som bogblogger: Forestilling om paradis, da jeg “kun” har fået læst tre bøger i løbet af januar.

Til gengæld har jeg været lidt rundt omkring, jeg har blandt andet været med min kæreste i København zoologiskehave og ved Møns Klint, hvilket var utrolig smukt. Hvis man er naturmenneske, så bør man virkelig opleve det ?

Derudover har jeg også været til mit første bogklub møde, hvor vi snakkede om Rosenreglen, der for mit vedkommende var en positiv og anderledes læseoplevelse, da det ikke er en genre, jeg bevæger mig så meget i, og det synes jeg kun er rigtig fedt! ?

Afslutningsvist har jeg også været på Munkensdam Gymnasium, hvor jeg så deres forestilling “Hjerter Dame”, som var et stykke, en forhenværende studerende selv havde skrevet. Det var en forestilling med mange gode budskaber om, at man skal følge sit hjerte og sine drømme, frem for at indordne sig andres behov og holdninger ?

Januar måned skulle også have været måneden, hvor jeg havde fokus på anmeldereksemplar, men der kom desværre kun to anmeldelser op på bloggen. Jeg har dog tænkt mig at skrive en anmeldelse af Den sorte enkes by skrevet af Nicole Boyle Rødtnes i februar, fordi jeg synes den passer til februars læsetema, som er dystopi ?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.