Bogrelateret

September er forsvundet og efteråret begynder

Jeg forstår ærligt ikke, hvor september lige blev af. Jeg synes, jeg nåede at fornemme den første halvdel af måneden, og pludselig er vi i oktober. Jeg kan bare ikke følge med. En positiv ting, der skete i september, er dog, at jeg for første gang deltog i udfordringen #septemberbøger. Det gik helt vildt godt, da jeg fik lagt et billede op hver dag uden, at noget blev forsinket. Jeg havde frygtet udfaldet, da mine billeder er meget afhængige af vejret. Jeg tager nemlig hovedsageligt billeder ude i naturen, men takket være planlægning og solskinsdage/overskyet, så lykkedes det i sidste ende ? Personligt er jeg i hvert fald meget stolt, og det virker også som om, folk kunne lide billederne på Instagram.

En anden bedrift for denne måned er, at jeg har færdiggjort min første lydbog. Jeg har aldrig været god til det der med lydbøger, men jeg er begyndt at lytte til Mindelandet-serien af Line Wenzel på mine gåture. Det er hyggeligt og en god måde at ”læse” på, imens man laver noget aktivt. Så i september afsluttede jeg første bind i serien Dronningernes erindringer, og jeg er kommet videre med andet bind Kongernes arv.

En af de største minusser ved september var, at Fantasyfestivalen i Esbjerg blev aflyst på grund af corona, hvilket gjorde, at det blev online i år. Det er ikke helt det samme og på grund af travlhed på mit nye arbejde, så havde jeg svært ved at finde overskuddet til at følge med online. Jeg har dog formået af finde mere overskud til at få læst nogle anmeldereksemplarer, så der kommer en del anmeldelser på bloggen i oktober.

De bøger jeg fik læst i løbet af september er:
  • Lene Krog – Grå magi (Pigen fra Månehøjen #1) (Anmeldelse af tidligere udgave)
  • Lene Krog – Heksens storm (Pigen fra Månehøjen #2)
  • Line Wenzel – Dronningernes Erindringer (Mindelandet #1)
  • Hanne Rump – Hemmeligheden (Sif og ulvefolket #1)
  • Hanne Rump – Lærlingen (Sif og ulvefolket #2)
  • Hanne Rump – Heksekraft (Sif og ulvefolket #3)
  • Anette Wilhjelm Jahn – Tudsen Tue

Antal sider i alt: 1.734

En anden ting, der er lidt negativt er, at jeg ikke blev nomineret til Danish Book Blog Award. Jeg synes dog, at det er et stærkt felt i år, så det er helt ok. Til gengæld har jeg svært ved at stemme, fordi jeg følger flere af dem, og de fortjener det så meget! Held og lykke til alle <3

Har du stemt på din yndlings bogblogger endnu?

Oktober – måneden hvor bladene skrifter farve, morgenerne bliver mørkere og vi putter under tæppet

For mig er oktober den måned, hvor efteråret virkelig begynder. Morgenerne bliver køligere, og mørket kommer hurtigere om aftenen. Personligt er det ikke min yndlingstid, fordi vejret ikke er det bedste. Til gengæld holder jeg virkelig af årstiden for de smukke farver, og tiden man kan bruge indenfor i varmen under tæppet med kakao og en god bog.

I oktober vil jeg forsøge at lave et efterårstema, set i forhold til mine billeder. Jeg håber, at I vil tage godt imod det, da det er et forsøg fra min side, og jeg håber, at jeg kan få det til at fungere og se pænt ud. Derudover vil jeg også prøve at lave læselister og bogtags på bloggen.

En anden ting, som der sker i oktober, er Dewey’s readathon. Det er en 24 timers begivenhed, hvor man skal læse så meget som muligt og naturligvis hygge sig med det på samme tid. Hvis I gerne vil være med, så er det d. 24. – 25. oktober. Jeg regner med selv at deltage, og naturligvis skrive om oplevelsen her på bloggen ?  

Hvis et readathon lige er noget for dig, så kan du vælge at følge Sofies bogverdens Efterårsmagi readathon, som forløber hele oktober. Derudover er der også Spektrum readalong, som går ud på, at man læser Spektrum-serien i fællesskab med andre i løbet af måneden.

Hvad er dine planer for oktober?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.