Bogrelateret,  Dansk fantasy

Større fokus på dansk fantasy

I år gjorde forfatter Julie M. Day en betragtning. Hun satte fokus på, at der i boghandlerne ikke er et stort udvalg af dansk fantasy. Dette mente hun, der skulle laves om på, så sammen med andre forfattere og læsere satte hun større fokus på emnet gennem #meredanskfantasy på Instagram og hjemmesiden danskfantasy.dk. På hjemmesiden er der især fokus på, at fantasy ikke kun er for børn, men også unge og voksne læsere.

Personligt har jeg elsket dansk fantasy siden, jeg som barn læste Skammerens datter af Lene Kaaberbøl. Så som bogblogger og fantasylæser, ser jeg det som min pligt at dele min viden og kærlighed til den danske fantasy-genre. Derfor vil jeg her på bloggen fortsat anmelde bøger skrevet af danske fantasy forfattere. Derudover vil jeg også lave en kategori kaldet: Dansk fantasy. Derved kan læserne på bloggen nemmere få et overblik over mine blogindlæg angående dette emne.

Som noget nyt vil jeg i oktober også lave en læseliste, der fokuserer på danske fantasy bøger.

Har du flere ideer til, hvordan jeg kan sætte større fokus på dansk fantasy?

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.