Oplevelser

Pyrus på Dronning Dorothea Teatret

Som mange af jer ved er jeg frivillig på Dronning Dorothea Teatret i Kolding. Det har jeg i hvert fald givet udtryk for flere gange på Instagram. Jeg har også før skrevet en anmeldelse af forestillinger, men efterhånden som jeg er begyndt at komme mere og mere ind i foreningen som frivillig, så synes jeg, at min holdning godt kan virke farvet, så derfor er jeg stoppet med det igen. 

Juleforestilling

Hvert år bliver der opsat en juleforestilling, og til trods for Covid-19 vil der stadig blive opført et julestykke, som i år er: Pyrus – Alletiders Juleshow.

Ekvilibrismus, non-katekismus, anno reversium BUM

For mig er Pyrus julekalenderne nogle helt specielle. Det er de TV-julekalendere, som jeg er vokset op med og har set som genudsendelse et utal af gange. Så for mig har nisserne: Pyrus, Kandis og Gyldengrød en helt speciel plads i mit hjerte. Derudover så synes jeg, at der er mange gode sange med, som jeg i mange år har sunget med på i løbet af december måned. Men det er jo heller ikke så underligt, at Pyrus er en kendt nisse, fordi der er blevet lavet fire julekalendere om ham og en spillefilm.  

Litteratum, literotum, skavellikke nillike nok

Normalt fortæller jeg ikke så meget om teateret her på bloggen, men mere over de sociale medier. Jeg synes dog, at Pyrus – Alletiders Juleshow har ret til at blive omtalt her på bloggen, fordi der er blevet opført en scene, som er helt fantastisk for bogelskere. Rigsarkivet er så sandelig flyttet ind på teateret, fordi der er bøger overalt! 😀

Mere stilhed på bloggen

Grundet denne juleforestilling, så vil der i en periode være mere stille på bloggen, fordi jeg er frivillig teknikker, så jeg skal styre lyset under nogle af forestillingerne. Jeg vil dog forsøge at få skrevet nogle anmeldelser de dage, hvor jeg ikke er på teateret.

Spilleperioden er 19. november til 20. december, der er forestilling i perioden på torsdage, fredage, lørdage og søndage.

Halli hallo, og lige et øjeblik!

D. 19. november er der premiere, men undertegnede har også fødselsdag den dag, så jeg har planer om at arrangere en konkurrence 😉

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.