Boganmeldelse

Hvor blev lykken af? – Annette Terp Gomez Iglesias

Titel: Hvor blev lykken af?. Forfatter: og illustrator Annette Terp Gomez Iglesias.
Medforfattere: Lise Riisgaard Larsen og Anders Riisgaard Rasmussen. Forlag: Byens forlag. 
Udgivelsesår: 2021. Sprog: dansk. Sider: 48.

Bogsidetekst: Hvor blev lykken af? er en sjov historie om ræven Sylvester, der sammen med sin bedste ven Bille drager ud i verden på jagt efter lykken. På deres færd møder de mange lykkelige dyr. Men de finder også ud af, at lykken ikke er så nem at finde, som de troede …

Hvor blev lykken af? er en illustreret børnebog, der henvender sig til børn i alderen 4-7 år.

Bogen omhandler ræven Sylvester og hans ven Bille, der i et kort øjeblik oplever at være lykkelige, men pludselig er denne følelse væk igen. Så de to venner tager ud på et eventyr, for at lede efter lykken. For hvad er det, der gør os lykkelige? Og hvordan ved man, at man er lykkelig?

Dette er blot nogle af de spørgsmål og emner, som der bliver fremhævet i denne illustreret børnebog. Bogen forsøger at lære børn, at lykken er noget, som man finder inde i sig selv, og ikke gennem skønhed, ved at vinde eller ved rigdom.

Jeg synes fortællingen generelt er fint skrevet og i børnehøjde. Derudover indeholder den rigtig fine illustrationer, og jeg synes ideen med boget er rigtig god.  

Emnet omkring lykken er meget anderledes, set i forhold til en børnebog. Det er dog også et emne, som er lidt abstrakt. Jeg kan godt være i tvivl om, hvorvidt et barn på 4-7 år vil forstå det gode budskab, som børnebogen indeholder.      

Alt i alt er i ideen og budskabet i Hvor blev lykken af? rigtig god, men jeg frygter, at emne er lidt for abstrakt for målgruppen.  

Ekstra info: Bagerst i bogen er der tre lykkelege til børn, som kan hjælpe dem med at mærke lykke og glæde.  

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.