Bogrelateret

Konkurrence – Vind Fortidens port

Jeg har fødselsdag i dag, og det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence 😃

Du har mulighed for at vinde Fortidens port af Trine Appel. Det er første bind i en episk fantasytrilogi til børn. Den handler om, at de fem søskende Tanja, Vicki, Ivan, Mark og Dan fra Lolland, får til opgave at opklare Danmarkshistoriens måske mest berømte kongemord. Nemlig mordet på Erik Klipping i Finderup Lade i 1286.

Bagsidetekst: Tvillingerne Mark og Ivan på snart 14 år er som nat og dag og kan aldrig enes. Men da Ivan forsvinder efter en brand på skolen, opdager Mark, at han er nødt til at sætte alt ind på at få sin bror hjem igen.

Mystiske ting begynder at ske, og noget kunne tyde på, at Ivans forsvinden har forbindelse til drabet på en dansk konge for over 700 år siden. Med hjælp fra sine søskende og deres særlige fylgjedyr må Mark finde ud af, hvordan han får åbnet fortidens port, så han kan krydse tiden og redde Ivan – og kongeriget.

Serien bevæger sig overlegent mellem forskellige genrer; young adult, fantasy, nordisk mytologi og krimi og kan læses af både et yngre og ældre segment.

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

🎁 Skriv en kommentar herunder, hvor du fortæller, hvilken bog/serie om magi eller hekse, der er din yndlings 🧙‍♀️🧙‍♂️

🎁 Følg bloggen på minimum en af de følgende sociale medier: Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er også på både Facebook og Instagram, men den er ikke sponsoreret af dem – Du er velkommen til at deltage begge steder, hvilket naturligvis giver et ekstra lod i konkurrencen.

Konkurrencen forløber til og med den 30. november, hvorefter jeg trækker den heldige vinder. 

Follow my blog with Bloglovin

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.