Bogrelateret

Nytårsfortsæt for bloggen

Et nyt år er lig med nye nytårsfortsæt, og det slipper bloggen selvfølgelig ikke for. I løbet af de år som bloggen har eksisteret, har de forskellige nytårsfortsæt fokuseret på nyt indhold eller flere blogindlæg i løbet af det nye år. Denne gang er bloggens nytårsfortsæt meget anderledes 🙂

Jeg har nemlig besluttet, at jeg holder et års pause fra bloggen. Det har på ingen måde været nogen nem beslutning For nu har jeg været bogblogger siden 2017.
Det skal dog udtrykkeligt fremhæves, at det ikke er et farvel, men et på gensyn, fordi jeg tror ikke, at jeg kan slippe bloggerverden fuldstædigt, men nu må vi se…

En af grundende til, at jeg har valgt at sætte bloggen på pause er, at jeg synes den er blevet mere en pligt end en passion. Foruden dette så hjælper de nye skatteregler heller ikke ligefrem.
Derudover så har jeg altid gerne villet prøve at skrive bøger selv, så det er en af de helt store projekter, som jeg vil kaste mig over i 2022. Kryds fingre for mig 😉

Jeg forsvinder ikke helt

Litteraturen er stadig en stor passion for mig, så jeg kan ikke fuldstændig give slip. Derfor vil jeg stadig følge med i, hvad der foregår ude i verden via min Instagram. Derudover vil jeg selvfølgelig heller ikke stoppe med at være læser, så min Goodreads vil fortsat være aktiv. I skal være velkommen til at følge mine rejser i litteraturen der 😉

Jeg vil også fortsat for domænet, så I kan stadig få adgang til alt på bloggen. Der vil bare ikke komme nogle blogindlæg i løbet af 2022. Derfor vil jeg naturligvis også frabede mig anmeldereksemplar og e-mails herom.

Så er der kun tilbage at sige: Godt nytår. Tak for nu og på gensyn i 2023 😉

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.