Bogrelateret

Jeg er tilbage som bogblogger!!

Hejsa, efter et års pause er jeg tilbage som bogblogger, meeeen jeg har ikke kedet mig i 2022, tværtimod. Jeg har blandt andet underskrevet min første forlagskontrakt (du kan følge min rejse som forfatter(spire) på Instagram under profilen @forfatter_rejsen). Derudover er jeg blevet mor for første gang og er flyttet i hus. Så min bogblogger-tid bliver nok lidt anderledes og måske mere begrænset i år. Men jeg er tilbage, og jeg glæder mig til at dele min bogglæde med jer igen 😊

Nogle af de ting, som jeg har planer om at kaste mig over på bloggen, er, nogle temamåneder og én fredag hver måned vil jeg sætte fokus på dansk fantasy.

Jeg håber, I vil følge med og tage godt imod mine nye initiativer, samt bære over med mig, hvis tingene ikke altid flasker sig, fordi der er en lille bebs, som kræver en stor del af min tid 👶

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.