Boganmeldelse

Større end os to – Christina Bonde

Titel: Større end os to. Forfatter: Christina Bonde. Forlag: Tellerup.
Udgivelsesår: 2022. Sprog: dansk. Sider: 266.

Bagsidetekst: Det er mere end to år siden Caroline forlod Wilson’s Inn. Forholdet til Jonathan sluttede brat, og nu er han forlovet med en anden. Men da Lily dør, rejser Caroline tilbage. En uventet gave tvinger hende og Jonathan til at arbejde sammen, og hun må blive på kroen i december. Snart begynder følelserne mellem Caroline og Jonathan atter at vokse. Men lavinens hemmelighed har haft store konsekvenser, og da julen nærmer sig, dukker fortiden frem igen…

Tilbage i december 2020 læste jeg Større end os, som er det første bind i serien. Du kan læse anmeldelsen her.
Her mødte jeg for første gang Caroline, der på tragisk vis mistede sin lillebror i en lavine, hvilket resulterede i, at hun fik angst. I det første bind kommer Caroline ud på en stor rejse, hvor hun udvikler sig rigtig meget og hun måtte flere gange se sin angst i øjnene.

Her i Større end os to er vi tilbage og følger igen Carolines historie. Personligt glædede jeg mig rigtig meget til at læse denne fortsættelse, og jeg var meget spændt på at finde ud af, hvad Christina Bonde havde fundet på denne gang. Hun endte med at overraske mig.

Handlingsmæssigt er vi ikke tilbage fra det sted, hvor første bind sluttede. Der er nemlig gået 2 år siden Caroline forlod Wilson’s Inn. I løbet af denne tid viser det sig, at Caroline og Jonathan ikke længere er sammen og Lily er gået bort. Caroline rejser til Wilson’s Inn for at deltage i Lilys begravelse, og til sin overraskelse har Lily testamenteret noget til hende (dette vil jeg dog ikke afsløre her, da jeg synes du selv skal læse bogen og blive overrasket sammen med Caroline 😉 )
Så her i andet bind kommer Caroline endnu engang ud på en rejse, hvor der er sorg, kærlighed og svære valg.

Karaktermæssigt kan man godt mærke, at der er gået nogle år, og at de har forandret sig siden første bind. Caroline er blevet stærkere og er ikke lige så påvirket af sin angst. Derudover har Jonathan udviklet sig i den forkerte retning, da han forandre sig, for at gøre sin forlovede tilfreds.

Alt i alt er Større end os to en skøn efterfølger til Større end os. Den er ligeså følelsesladet og hjertevarm, så husk lommetørklæderne og den varme kakao 😉

  • Tak til forfatterinden Christina Bonde og Forlaget Tellerup for anmeldereksemplaret.

Follow my blog with Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.