Anmelderpolitik

Bedømmelse
Set i forhold til mine bedømmelser vil jeg efter megen overvejelse, benytte mig af en karakterskala i form af stjerner, hvor fem er det højeste, og et er det laveste. Dette stjernesystem vil du sikkert genkende fra Goodreads. Disse stjerne gives fra 1-5 ved en anmeldelse, og jeg vil herunder forsøge at forklare, hvad de forskellige stjerner betyder for den måde, jeg vurderer en bog.

UdklipEn stjerne. Denne vurdering betyder, at: jeg ikke kunne lide bogen. Denne vurdering sker heldigvis sjældent for mig, men det er også fordi, jeg altid finder et eller andet, der er positivt ved en bog.

Udklip2To stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var okay eller nogenlunde. Dette betyder, at der sikkert var noget godt ved bogen, såsom miljøet eller plottet, men at det er en bog som jeg ikke vil skynde mig at læse igen.

Udklip3Tre stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg godt kunne lide bogen eller synes at bogen var fin nok. Dette synes jeg ikke er en dårlig karakter for en bog, da det er en fin grænse mellem at være god, men hverken ringe eller fantastisk. Derudover så er dette en vurdering jeg vil bruge, hvis bogen har været en blandet oplevelse. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke vil anbefale bøgerne med denne vurdering, da de oftest har været en god læseoplevelse, og er værd at læse en gang til.

Udklip4Fire stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var meget god eller virkelig god. Dette er oftest bøger som har positivt overrasket mig, eller måske var der en bestemt karakter som jeg følte mig knyttet til.

Udklip5Fem stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var fantastisk. Denne vurdering tilegner jeg bøger, som jeg synes ikke har nogle mangler eller som opsluger mig fuldstændigt i sit univers.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.