Anmelderpolitik

Bedømmelse
Når jeg skal bedømme en bog, så benytter jeg mig af en karakterskala i form af stjerner, hvor fem er det højeste, og et er det laveste. Dette stjernesystem bruges også på Goodreads.
Herunder har jeg forsøgt at forklare, hvad de forskellige stjerner betyder, når jeg vurderer en bog.

Udklip

En stjerne. Denne vurdering betyder, at: jeg ikke kunne lide bogen.
Det er en vurdering, der heldigvis sker sjældent for mig, men det er også fordi, at jeg altid prøver at finde et eller andet, der er positivt ved en bog.

Udklip2

To stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var okay eller nogenlunde.
Dette betyder, at der var noget godt ved bogen, såsom karaktererne eller plottet, men at der også var andre elementer, som ikke fungerede. Det er en bog, som jeg ikke vil skynde mig at læse igen.

Udklip3

Tre stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg godt kunne lide bogen eller synes at bogen var fin nok.
Dette synes jeg ikke er en dårlig karakter for en bog, og det er en vurdering, som jeg tit bruger, hvis bogen har været en blandet oplevelse. Det betyder dog ikke, at jeg ikke vil anbefale bøgerne med denne vurdering, da de oftest har været en god læseoplevelse, og er værd at læse en gang til.

Udklip4

Fire stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var meget god eller virkelig god.
Dette er en vurdering, der ofte tilfalder bøger som har overrasket mig positivt. Derudover kan vurderingen også skyldes, at jeg følte mig fanget af plottet eller følte mig tæt knyttet til en karakter.

Udklip5

Fem stjerner. Denne vurdering betyder, at: jeg synes bogen var fantastisk.
Denne vurdering tilegner jeg bøger, som jeg føler opsluger mig fuldstændigt i sit univers, og som kan et eller andet ekstra for min læseoplevelse.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.